Предполагайте Originals X Don Toliver си сътрудничат за мерч капсула „Life of A Don“

преди старта на втория студиен албум на Дон Толивър „Life of A Don“, 27-годишният рапър, роден от Хюстън Тексас Съедини усилията си с Puess Originals за капсула с ограничено издание, празнуваща текущото издание.

Режисьорът на марката и творческите партньорства на Guess, Николай Марсиано отбеляза „творчески, аз наистина уважавам и се привеждам в съответствие с това, което прави Дон Толивър и това се чувстваше като идеалното време да си партнира за създаването на мерч и подкрепа на новия му албум„ Life of A Don “. ”

Изображение с помощта на оригинали
Самата капсула се състои от две качулки, две тениски с дълги ръкави и чифт леки дънки за миене, всички от които се предлагат оборудвани с селекция от дон Толивър и подписи на ко-маркови. Качулките пристигат както в черни, така и в сиви цветове и разполагат с лого на дъгата „Познайте кой“ в центъра на гърдите. В задната част на парчетата, Tracklist на предстоящия албум е показан в различни различни шрифтове.

Тениските с дълъг ръкав пристигат както в черни, така и в сиви нюанси, и спортуват подобно лого „Познайте кой“ в лявата страна на гърдите. В задната част на дрехата виждаме класическата иконография с предположение с добавка „Дон“, заместваща оригиналното лого.

Линията ще бъде достъпна за закупуване заедно с предстоящия албум на уеб сайта на Pocess на 8 октомври. В други новини, Supreme, който ще пусне еклектична гама от тройници за есента на 2021 г.

Изображение с помощта на оригинали

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *