Пакетът Converse “Earth Tone Suede” пада тази седмица

пакетът “Земни тонове” велур “е текущата колекция от капсули от марката Nike Sibling, както и черпи вдъхновение от неутрални тонове, които се виждат в цялата природа. Три от много разпознатите силуети на лейбъла са настигнати в гъвкав велур, след това акцентирани с ниски ключове, за да напишат чист пакет, който ще бъде идеален за работа в много различни тоалети!

Изображение чрез Converse
Fan-Favourite One Star Silhouette е настигнат както в издание в стил Terracotta, така и в земночервена версия, докато наскоро отново въведената Pro Leath ментово-сиво издание.

Не на последно място е Chuck 70 E260, по-малко виждан дизайн, който е включен в две версии тук, кредаво-жълто, както и бледо-розов. Всички цветове, които се виждат тук, няма да се оттеглят от тълпата, както и да поразят познат акорд с феновете на лейбъла, появяващ се подобно на високопоставената линия на сътрудничеството на Golf Le Fleur на Tyler.

Изображение чрез Converse
Ако се стремите към полицейски служител всякакъв тип от моделите от пакета „Земният тон велур“, страхотната новина е, че сега се предлага чрез избрани търговци на дребно по целия свят, така че не се колебайте, както и да вземете чифт сега! Междувременно проверете чисто новия Nike D/MS/X „Sting“, който току-що е разкрит!

Изображение чрез Converse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *