Не пропускайте този Jordan 1 Defiant Black Red Restock!

Като едно от многото неочаквани възстановявания през тази седмица, Jordan 1 Defiant Black Red вече е отново в Foldpring. Основният продавач на Обединеното кралство в момента запасява разнообразие от размер от 8.5 до 12. Ако сте пропуснали по време на хаоса, който беше старта на миналия месец, това може да е втори изстрел при изкуплението.

В противен случай се разбира като Nike AJ1 ‘Couture’, тази оцветяване на продажбите дърпа мотивация от спортни автомобили от висок клас. Това е интересът към детайлите, както и за маслената мека кожа, което прави това толкова привлекателно.

Подобно на многобройните от днес видни треньори на Jumpman, този силует обединява известни сигнали в стил с високомоден усет. Тази непростима ивица от червено носи силен контраст спрямо иначе тоналните горнища.

Black Red Jordan 1 Defiant е един от редица рестактирания с висока топка, за които изисквате да разберете. Не спи, тъй като някои размери се показват като „ниски запаси“, което означава, че те могат да изчезнат скоро!

Повече цветни пътища на Йордания 1 се представят следващия месец, включително това, което натрупва партньорството на Nike SB, както и дори много повече „средни“ стилове!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *