Първо погледнете A Ma Maniere X Nike Air Force 1 “Hand Laundry Cold” F&F Edition

В края на миналата година Джеймс Уитнър си партнира със Swoosh за A Air Force A Ma Maniere X Nike 1 ” Пакет за пране на студ. Съставяйки се от две ултра ограничени двойки, само няколко късметлии маратонки успяха да се хванат за тях. Ако сте вярвали, че те са изключителни обаче, изчакайте, докато не видите чисто новото издание „Приятели и семейство“, което току -що беше разкрито на официалната им страница в Instagram!

Изображение чрез Ma Maniere
Потопена в „тройна черна“ цветова палитра, AMM Air Force 1 разполага с маслена гладка велурена сграда със сиви подредки за фино, но поразително поп контраст. Медиалната страна е разрушена с брандиране на “Ma Maniere” във всички капачки, докато страничната страна е украсена с индивидуално номериран етикет, който ограничава обувката до 989 чифта.

Около петата ще откриете маркер за грижи, който кима на вдъхновението на Nike Collaboration, както и на фронта, Уитнер е използвал тази специална маратонка, за да покаже подкрепата си за The Black Lives Matter с съобщението „Хората, които използват гласовете си да води”.

Изображение чрез Ma Maniere
Докато 99% от версиите на F&F никога няма да бъдат предложени на обществеността, A Ma Maniere X Nike Air Force 1 “Hand Laundry Cold” F&F изданието е 1%. Ако искате да получите ръка на чифт, базираната в Атланта марката има някои конкретни указания на тяхната IG страница, така че не забравяйте да се насочите към тях, както и да се съобразите с тях стъпка по стъпка. Нека разберем дали бихте тези полицейски служители, както и докато сте тук, може да погледнете и първия си поглед върху Kith X Nike Air Force 1 „Париж“!

Изображение чрез Ma Maniere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *