Край на една ера: Miadidas е затворен

, това е краят на една ера. Откакто стартира през април 2000 г., Miadidas предостави спортисти, маратонки и ежедневни носители възможността да създадат уникални маратонки, произведени по техните лични спецификации. Тогава това беше изцяло нова концепция, което позволяваше на всички да персонализират продуктите си по свой собствен вкус. Тъжно ни е обаче да съобщим, че Миадидас официално е затворен.

Тази новина идва шест месеца, след като Adidas обяви, че изключва потвърденото приложение. Според Дан Freebairn от @KickPosters, Miadidas ще престане да съществува на 13 януари. Все още можете да персонализирате ритници дотогава, но ще забележите, че много от продуктите и опциите за персонализиране вече са свалени, с изключително ограничени размери и опции за цвят.

С всичко казано, не всичко е обреченост и мрак, както Freebairn също каза, че Adidas „ще изследва нови възможности за персонализиране“;. Каквото и да е това, само времето ще покаже, така че не забравяйте да го затворите при единствения доставчик за повече новини, докато се развива. В свързаните новини колекцията на пролет/лято 2019 на Adidas Y-3 е по-лека от леката.

Ако мислите да копирате някаква чисто нова Adidas Heat, не забравяйте да разгледате най -новото тук!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *