Слайдът на Yeezy 450 “Ophani” отпада по -късно тази година

Никой не очакваше, че слайдът на Yeezy ще бъде толкова свръх, колкото е в момента. Считан от много маратонки за един от най-добрите, както и от най-удобните Yeezys, правени някога, изглежда, че Kanye West има повече доброта на джапане на ръкава с предстоящия Yeezy 450 Slide “Ophani”. Парче готини обувки, което изтече целия метод през април, накрая има дата на излизане!

Изображение чрез Yeezymic
Пристигайки в чист “троен бял” оттенък, “Офани” е за разлика от всичко, което сме виждали преди. С участието на сграда на Ева от една част, която е толкова удобна, колкото се получава, горната част на обувката е издълбана с гама от уникални дупки, която му осигурява естетика, вдъхновена от SpiderWeb.

Придвижвайки се отдолу, междинната подметка може да се похвали с големи хребети по дъното за трайно сцепление с всяка стъпка, както и закръглянето на всичко е просто лого на „adidas“, което е фино обезмаслено по краката, финализирайки странния, но прекрасен дизайн.

Очаква се да намалее на 27 декември, само два дни след Yeezy QNTM “Kadmiel”, Adidas Yeezy 450 Slide “Ophani” е толкова луд, колкото се получава, както и ние просто разбираме, че тайно искате двойка. Нека разберем дали ще ги добавите към вашата зимна ротация, както и в Associated News, Yeezy 450 “Nuriel” отпада в началото на следващата година!

Изображение чрез Yeezymic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *