Как да стилизираме: Nike X Sacai Ldwaffle

през май 2019 г., първите две попълнения на Nike X Sacai Ldwaffle на пръв поглед избухнаха върху радара на всички и бързо взеха света на маратонките от буря. От този момент видяхме сътрудничество на Nike X Sacai и от своя страна пристигнаха още ldwaffles.

От неотдавнашния ярък и смел съсирек X Sacai X Nike Ldwaffle до елегантния и стилен фрагментен дизайн x Sacai X Nike Ldwaffle, вече се предлага редица оцветители и нещата не се забавят.

Поради броя на наличните ldwaffles, решихме, че ще отговорим на въпрос, зададен от много хора – как всъщност ги оформяте? За да отговорим на това, ние отворихме гардеробите си и подслушвахме нашите специалисти по продукти точно тук, в единствения доставчик, за да ви донесем най -новите трикове, съвети и съвети, за да получите вашите приспособления толкова добре, колкото вашите ритници!

Изображение чрез единствения доставчик
Int’l доставка

Виж повече

Fit 1 – Sacai x Nike Ldwaffle “Daybreak Blue”

За първото ни облекло запазихме нещата ярки и цветни с масив от безплатни тонове, докато все още се стремим към редовен монтиран силует. На горната част сме слоели жълта качулка Nike X Nocta с ярко яке за варсити, за да създадем вид, идеален за по -хладните месеци в годината. Сините и жълтите тонове работят в унисон, за да съответстват на усет на обувките, докато неутралните изскачания от бяло и черно помагат да се държат нещата заедно.

Изображение чрез единствения доставчик
Int’l доставка

Виж повече

На долната част лека чифт дънки допълва синята мрежа горна част на обувките, докато бял външен шев поддържа нещата свежи. Ако не сте сигурни в използването на твърде много цвят в пристъпите си, нюансите на бялото, сивото и флота също ще се съчетаят добре с всяка от характеристиките на тоновете на „Daybreak Blue“.

Изображение чрез единствения доставчик
Int’l доставка

Виж повече

Fit 2 – Clot X Sacai X Nike Ldwaffle “Net Orange Blaze”

За второто ни издание ние разтърсваме изключително търсеното след Clot X Sacai X Nike Ldwaffle с приятно спокойно прилягане, идеално за тези извън дежурни случаи. На горната част на тялото сме запазили нещата прости с качулка от руно на Nikelab в допълнителен оранжев нюанс. Контракцията на чисти бели нюанси както на Nike Swoosh, така и на качулката с качулка работят в унисон както с панталоните, така и с белите детайли на обувките.

Изображение чрез единствения доставчик
Int’l доставка

Виж повече

Спазвайки спокойната тема, долната част на Fit предлага още едно парче Nikelab под формата на джогистите на руното. Тези джоги се предлагат оборудвани с неутрален оттенък на “светла кост”, което ги прави идеални за сдвояване с гама от цветове и стилове. Отново, ако не сте сигурни в използването на цвета ви, този конкретен чифт Nike X Sacais ще работи перфектно с всякакви черни или сиви тонове и нюанси, така че винаги има опции.

Изображение чрез единствения доставчик
Int’l доставка

Виж повече

Fit 3 – Fragment Design x Sacai X Nike Ldwaffle “Сиво бяло”

Вашите приспособления не винаги трябва да са сложни и това ставане сдвоено с фрагмента Design x sacai x nike ldwaffle grey white просто доказва това. Този небрежен външен вид идва оборудван с пролетта и лятото в ума и използва основни неутрални тонове, за да привлече вниманието направо към краката ви. На горната част на тялото използвахме обикновена бяла тениска и я сдвоихме с лека верига/висулка за малки детайли.

Изображение чрез единствения доставчик
Int’l доставка

Виж повече

Дъното на прилягането може да се похвали със сив чифт джоги на Nike, пълен с печат на лого на аловер Swoosh в контрастен бял тон. Тези джогисти са с маншети на глезена, за да осигурят тънък конус, който допълнително подчертава обувките като акцент на прилягането. Тъй като самите обувки се гордеят с неутрален цвят, опциите за добавяне на малко цвят в това прилягане са основно безкрайни! За начало препоръчваме класически цветен бомбардировач или пистово яке.

Изображение чрез единствения доставчик
Int’l доставка

Виж повече

Дизайн на фрагмент x sacai x nike ldwaffle “флот черно”

За окончателното ни прилягане ние разтърсваме безвременния фрагмент дизайн x sacai x nike ldwaffle “navy black” на краката, заедно с монохроматичен стил. Монохроматичният външен вид е оптимален за онези зимни месеци и изглежда страхотно, когато поддържате нещата чисти и униформени. В горната част на това прилягане използвахме плота на флот Nike Heritage Cord Track, заедно с тениска на ВМС с подобен оттенък. Около шията добавихме обикновена сребърна верига, за да разделим тези две парчета и някои допълнителни слоя.

Изображение чрез единствения доставчик
Int’l доставка

Виж повече

В долната част на прилягането сме избрали военноморска двойка от дъното на Nike Tracksuit, пълни с заострено прилепване и цип дъно, за да привлечем вниманието към обувките и долната част. Ако флотът не е вашият цвят обикновено, можете да сдвоите тази обувка с огромна гама от цветове, включително неутрали като сиво и бели и други тонове като оранжево, червено и по -тъмно зелени. Вероятно бихме посъветвали да стоите далеч от черно, тъй като може да има тонален сблъсък, но в края на краищата правилата се правят да бъдат нарушени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *