Първо погледнете снимката на Ultimate X Vans SK8-Hi Autumn Wintertime 2019

с помощта на Supreme
След колекцията си Nike Dunk Low миналия месец, Ultimate се завръща в играта за маратонки, този път около си партнира с дългогодишен сътрудник Vans за трио от професионалисти SK8-Hi! Предоставяйки традиционната скейт обувка за фина, но поразително преработка, ето какво изисквате да знаете!

Боядисана в три уникални цветове, първата е боядисана във изцяло черно, вторият се появява във ВМС, както и в Жълта палитра, докато третият е потопен в модела на шахтата на Anaheim Imprint. Изпъстрени в комбинация от платно, както и велур, първокласни кожени аспекти също функционират по протежение на системата за лак за луксозен вид, както и усещане.

Изображение с помощта на върховен
Разбира се, не можете да говорите за тези обувки, без да обсъждате „майната на света“; Фраза, която е бродирана точно над известната джаз ивица. За някои тази графика може да изглежда доста позната, тъй като за последно е видяна на тениски с дълъг ръкав като част от колекцията на Ultimate Spring Summertime 2014.

Изображение с помощта на върховен
Ако искате парче от колекцията Supreme X Vans SK8-Hi Ethumn Wintertime 2019, тя ще намалее в интернет, както и в магазина в Ню Йорк, Бруклин, Лос Анджелис, Лондон, както и Париж на 10 октомври, Съгласувано от издание на Япония два дни по -късно на 12 октомври. Определено едно от техните много по -едри партньорства до момента, нека разберем кой цвят ще се справите!

Изображение с помощта на върховен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *