Нов „Air Jordan 1 High„ Anodized “Colourway е на път

през последните години, Nike и Jordan Brand поставиха основен акцент върху сътрудничеството, обновените модели и новите цветове на Air Jordan 1. и ненужни за Кажете, дългосрочните глави на Йордания и общите маратонки никога няма да се изтощават от събирането на всяка двойка JS там. За най -новото предложение на марките се оказва, че нов „Air Jordan 1 High„ Anodized “Colourway е на път след десет години да остане в сън

Какво точно означава „анодизиран“? Анодизирането е процес, при който металът се трансформира в декоративен завършек, който е силно издръжлив и без корозия. Последният път, когато Air Jordan 1 пристигна с този тоалет, беше през 2010 г., когато се появи в пет стандартни цветове.

Изображение чрез dearicamarie/zsneakerheadz

Изображение чрез dearicamarie/zsneakerheadz
Докато формиращите носеха тонални горнища, това повторно въвеждане вижда смесица от синьо и зелено, като и двете се появяват с метално покритие. Що се отнася до колегите, Stark Black Accents доставят поп контраст през обувките, лога на Swoosh, Air Midsole и класически детайли за марката на Jumpman.

Вълнувате ли се от завръщането на Nike Air Jordan 1 High „Anodized Blue/Green“? Уверете се, че проверявате тук, на единствения доставчик, за да останете на знанието за всички най -нови капки на Nike. В сродните новини, Air Jordan 1 High OG “Atmosphere” е най -горещото издание на тази седмица!

Изображение чрез dearicamarie/zsneakerheadz

Изображение чрез dearicamarie/zsneakerheadz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *