Това е най -новата маратонка Comme des Garçons X Nike

, след като погледна поглед върху предстоящото им сътрудничество с ниско сътрудничество в Парижската седмица, сега получаваме най -добрия си поглед досега в следващата маратонка на Nike, сега на Comme des Garçons, сега получаваме най -добрия си поглед на Comme des Garçons, сега получаваме най -добрия си поглед на Comme des Garçons, сега в следващата маратонка на Nike, маратонка на Nike, все още в Comme des Garçons, сега получавам И със сигурност не е това, което очаквахме. Приемайки култовия класически изблик, който дебютира през целия път през 1993 г., той получи подписа на Рей Кавакубо, който изтънява гримьора и всъщност е доста огън!

Пристигайки в „тройно черен“ оцветяване, което е толкова крадливо, колкото се получава, избухването е изработено от мрежа и кожа и разполага с три велкро каишки за върховното заключване. Подобно на наскоро разкрития TL на CDG, тази обувка може да се похвали с тромава верига, която е свързана със страничните и медиални странични панели. Много повече брандиране идва от пътя на бродерията „Comme des Garçons“ в стелката и петата, финализирайки външния вид.

Ако искате избухването на Comme des Garçons X Nike в живота ви, той е достъпен сега от Dover Street Market с по -голямо издание, очаквано доста скоро. Уверете се, че го държите заключен на @TheSoleRestocks в Twitter и ще ви уведомим веднага щом те отпаднат при много повече търговци на дребно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *