Погледнете още един първи поглед към Converse X Golf Le Fleur Chuck Taylor Hi

досега, колекцията Converse X Golf Le Fleur е ограничена до една обувка – известната една звезда – но това е на път да се промени . Изтичащи снимки просто изплуваха на Chuck Taylor Hi с този мотив за цвете на подписа.

Разгледайте по -добре първите снимки, както и ни нека да разберем вашите мисли в секцията за коментари по -долу.

Американският рапър Тайлър, разработчикът се присъедини към Converse миналата година, за да внесе модерна актуализация на известната One Star. Много повече от 15 стила имат, защото изстреляните, многобройни демонстриращи оцветени оцветители. Наскоро изложеният Чък Тейлър изглежда много по -непретенциозен. Материал на тъкани канап обаче носи напълно нов облик на върха на HI.

Подобно на многобройните от най -значимите издания на тази година, тази двойка също избира видимо брандиране. Изваждайки лист от колекцията от бяла X Nike, силните надписи на Golf Le Fleur са подпечатани към страничната стена.

Както при предишните стилове в гамата, флорален модел се отличава с междинната подметка. Все още не се разбира дали това е един от редица стилове, които трябва да се стартира.

Следете много повече информация за Converse X Golf Le Fleur Chuck Taylor HI, включително актуализации на изданието, когато преминават.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *