Ето всеки Yeezy, който излиза и възстановява следващия месец!

Още през март изпълнителният директор на Adidas Kasper Rorsted представи, че повече от двадесет Yeezys отпаднаха само през 2019 г. и той определено изпълни обещанието си. Всъщност, от началото на годината, Kanye West вече пусна малко над тридесет чисто нови цветове, без да брои Restocks и детски размери и не изглежда, че той планира да спре по всяко време скоро.

Докато този месец беше сравнително тих по отношение на изданията на Yeezy, следващия месец ще бъде абсолютно безумен. Не само ще получим изцяло нов силует, един от най-популярните оцветители през годината също ще получи доста голямо преиздаване. С всичко казано, ето всеки един Yeezy, който се освобождава и възстановява през ноември!

Изображение чрез House of Heat
Yeezy 500 „меко зрение“

Започване на почивния месец е Yeezy 500 „Soft Vision“, който трябва да падне на 2 ноември. Ръцете надолу най -оживеният пустинен цвят на плъхове, правени някога, слуховете за тази обувка започнаха чак през лятото на миналата година, когато много ранни проби изтекоха онлайн. Само какво няма да обичаш?

Изображение чрез KickWhoshow
Yeezy Boost 380 ‘Alien’

16 ноември е датата, когато цялата индустрия за маратонки ще се промени завинаги, тъй като чисто новият Yeezy Boost 380 ‘Alien’ ще направи своя голям дебют за първи път. По-рано се случват продължението на все по-популярната Yeezy Boost 350 V2, той разполага с преработена конструкция Primeknit и преработен блок за усилване, намеквайки какво предстои за сътрудничеството.

Изображение чрез KickWhoshow
Yeezy 500 ‘камък’

Една седмица след това на 23 ноември Yeezy 500 ‘Stone’ ще удря рафтове. Напълно възобновен от земята нагоре, този цвят поема обичайната конструкция на мрежата и превключва нещата наоколо, заменяйки го с неопрен, който е идеален за мокрите и ветровити месеци напред.

Изображение чрез Randygalang
Yeezy Boost 350 V2 ‘Black’

Закръгляването на месеца ще бъде горещо очакваното RESTOCK Yeezy Boost 350 V2 „Черно“, което трябва да се проведе на 29 ноември. Ръцете надолу по едно от най-раздутите маратонки за цялата година, тя отне играта на маратонки от Storm, когато за първи път стартира през юни, така че това преиздаване определено е приветствано особено за онези, които не са се справили с първия път наоколо.

И това е това! От експерименталния Yeezy 500 чак до футуристичния Yeezy Boost 380, ноември ще бъде един адски месец за феновете на Kanye West! За най -добрия си шанс да ченге, уверете се, че го държите заключен на единствения доставчик и ни следвайте в Twitter на @thesolesupplier и @thesolerestocks и ние ще ви информираме, веднага щом се развие повече информация за освобождаването!

Yeezy ноември линия
За кой ще отидете?
Пълни подробности за pic.twitter.com/exleaq05eg

– Yeezy Mafia (@Theeeezymafia) 14 октомври 2019 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *