HUF Keep It Clean за своята колекция Holiday 2021

, след да предава почитта на марката към легендарния музикант на джази Майлс Дейвис в началото на този месец, HUF се завръща и готов да покаже най -новите си предложения. Капсулата на HUF Holiday 2021 предоставя набор от чисти изрязани изглежда, които кимват към колекциите на марката на старото.

Самата колекция черпи вдъхновение от скейтборд и класическо наследство на уличните дрехи, два от основните стълба, които помогнаха за формирането на марката през 2002 г. В рамките на това най-ново предлагане виждаме редица трикотажни изделия, тениски, качулки, дънки, стилове на пот и а Класическа гама от връхни дрехи. Цялата колекция е облечена в различни нюанси и нюанси, заедно с попчета от камуфлаж, ивици и вратовръзка за разнообразие от наследствен външен вид.

Изображение през HUF
Открояващите се парчета включват цветно блокирани вятърни счупвания, които са в комплект с голямо и контрастиращо задно лого на печат, напомнящо парчета от 90-те и началото на 2000-те. На други места виждаме жилетки в стил Mohair, пълни с кафява основа и противоположни жълти нюанси, оптимални за есенния стайлинг.

Изображение през HUF
Пълната колекция вече е отпаднала във физическите магазини и уебсайт на HUF, така че можем да се сетиме само за това, че ще го видим скоро и на други избрани продавачи! В други новини, Kaws X Human създаде отново за второ сътрудничество.

Изображение през HUF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *