Всички предстоящи Yeezy подобряват 350 V2, поставени от най -малко до много видни

всички, които вие последователи на @thesolerestocks бяха попитани кой от предстоящите Yeezy подобрява 350 V2S, за които сте много екстатични. Партньорството за безмилостна Adidas на Kanye West набира скорост, когато се отправяме към лятото, не по -малко от четири 350 -те вече проверени за следващите месеци!

Ако, като много от нас, вие се чудите кое от тях вероятно ще предложи най -бързо, може да се интересувате от резултатите от тази анкета в Twitter!

Като се има предвид този Yeezy 350 глина на Yeezy 350 само в младежите, както и в размерите на бебетата, тя не беше включена в анкетата. Вместо това ние гледаме на цветните пътища за възрастни, както и, докато някои от тях не са проверени от Adidas, те са много повече от вероятно да отидат онлайн – както и по -рано, отколкото сте си помислили!

Започвайки с най -малко изтъкнатия от групата, Yeezy подобрява 350 V2 ‘Antlia’ само на 4% от гласовете. Смята се, че е още едно „специално издание“, все още не се разбира дали това ще бъде изключителна държава.

Спортувайки жълтеникав оттенък, това не е именно най-поразителното в сравнение с други в диапазона „SPLY-350“.

Neezy Simple 350 V2 ‘Lundmark’ е след това, но не изглежда много по -изявен от „Antlia“. Само с 6% от гласовете изглежда много маратонки не чувстват тези потиснати оцветители.

Като най -новата двойка, която ще изтече, може би липсата на познатост е оставила феновете донякъде подкопани.

Yeezy подобри 350 V2 ‘Glow в тъмно зелено’ ще въведе преди всеки тип от останалите. Всъщност те отиват онлайн след малко повече от седмица!

13% от вашите са много екстатични за този цвят. Това не е за слабостта, но той се показва с нещо напълно уникално. Тази сияйна междинна подметка е гледка!

Не е изненадващо, че Yeezy Simple 350 V2 ‘Black’ е най -известният от всички предстоящи Yeezys. С огромните 76% от гласовете, това може да е стока с висока цена на пазара на препродажба.

Да се ​​надяваме, че Kanye West пуска още едно голямо количество акции, тъй като търсенето вероятно ще стане още по -високо, когато се насочим към датата на въвеждането на юни!

Останете заключени в приложението за единствен доставчик за много повече актуализации за тези търсени издания на Yeezy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *