Как да почистите велурните обувки

, тъй като всички маратонки ще знаят, поддържането на ритниците ви е чист е част от забавлението, ако сте колекционер. По същество това върви, без да заявява, че ако ще ги носите, както и за (което вие абсолютно трябва), те ще вземат малко мръсотия с течение на времето. Това е абсолютно добре, но за да ги поддържаме свежи, както винаги предлагаме да ги почиствате редовно, за да предотвратите натрупването на мръсотия с течение на времето, което може да се окаже предизвикателство за почистване.

Повечето материали, използвани на маратонки, са сравнително лесни за почистване, освен една прословута предизвикателна материя; велур. Въпреки че изглежда отлично, когато е свеж, тъй като велур започва да става мръсен, той може изключително бързо да изглежда разкъсан, както и недобросъвестен, което предполага, че трябва да се почиства редовно. Въпреки че е напълно възможно да се почистват треньори от велур, процесът може да бъде сравнително обезсърчителен, ако никога не сте го правили преди, така че точно тук, при единствения доставчик, ние сме произвели този лесен за четене, както и стъпка по стъпка стъпка Ръководство, които подробно описват точно как да почистите велурните си ритници, така че проверете за всички, които не можете да знаете!

Изображение през Reshoevn8r
Какво ще ви трябва

Първите стъпки, които ще изисквате да предприемете, когато искате да почистите мръсен чифт велурени обувки, е да откриете най -доброто оборудване. Въпреки че многобройни в интернет водачите ще ви кажат да го размажете с общи предмети за дома, ние изключително препоръчваме срещу това, тъй като използването на неточните продукти може да доведе до дългосрочни щети на вашите маратонки, което е последното нещо, което бихте искали . Има много марки, които правят всеотдайни комплекти за почистване на маратонки от велур, така че първото ни ръководство би било да се насочим към едно от тях. Неуспешно това, частните продукти също могат да бъдат закупени, ако не изисквате целия комплект. Марки като Jason Markk, Reshoevn8r, Crep Seeguard, както и маратонки са всички пазарни стандарти, така че избирането на огромно име като това е мъдрото решение.

За да започнете да почиствате велурните си маратонки, вероятно ще изисквате спазването на артикулите:

Четка за велур
Велурен гума
Дървета на обувките
Средна четка за почистване на настръскане
Специализиран разтвор за почистване

Изображение през Reshoevn8r
Видове велур

Сега, ако не сте осъзнали какво всъщност е велур, може да е чудесно да знаете. Велур е мекият, както и размитата долна страна от кожа, както и произхожда от животни като елени или крави. Използва се да прави облекло, както и обувки от векове, както и все още остава изключително популярен в индустрията на обувките. Обикновено се използват редица различни видове велур, като първият е агнешкият велур, който е изключително мек, лек, както и от висок клас тъкан. Ако почиствате това, препоръчваме да продължите с максимална предпазливост, тъй като е изключително деликатно да се докосне. Велурът от кравешкия велур, както и велур от свинска кожа, също обикновено се използват, въпреки че тези две са много по -издръжливи, така че можете да окажете натиск при четкане.

И накрая, велурният велур е също редовно използван на маратонки, тъй като е изключително трудно да се използва, както и силен, но все пак е изключително мек на пипане. Можете също така да срещнете Nubuck на много маратонки, които са изработени от горното зърно от кожа, както и след това да се оформяте толкова, колкото да създадете меко усещане. Този процес създава чист, както и полиран вид, който също е изявен сред производителите на обувки като Nike, Jordan Brand, New Balance, както и Adidas.

Изображение чрез Reshoev8nr
Стъпки за предприемане

Когато това се отнася до наистина почистване на вашите треньори от велур, първата стъпка, която изисквате да предприемете, е да използвате велурния си чист, за да опитате, както и да съживите горните. Почистете внимателно велура в една посока, само за да изхвърлите всякакъв вид разхлабени парчета мръсотия. Не забравяйте да покриете цялата горна част, за да произведете консистенция тук. След това проверете за всеки тип упорити остатъци, които могат да изискват малко повече работа за премахване. Ако има нещо присъстващо, не забравяйте да го разтриете леко с велурната си гума в движение, сякаш се опитвате да повдигнете обезцветяването от велура. Когато това е направено, ще искате да прегледате горните горища с чистата, когато за пореден път, за да гарантирате, че велурът има равномерна повърхност, както и да защитите дрямка. Чувствайте се напълно свободни да продължите да повтаряте тези стъпки нагоре, докато всички петна не бъдат премахнати.

След като се погрижите за горните, сега е време да се настроите да работите върху средните решения, където можем да приложим обикновени процеси за почистване на маратонки. Смесете предложеното количество услуга за почистване на маратонки с топла вода Luke, както и използвайте средната настръхнала чиста, за да разтриете всякакъв вид замърсявания или смети. Целта точно тук е да получите кутията на средните плочи, която изглежда свежа, когато отново. Ако тук присъства някакъв вид пожълтяване, е възможно да се използва маркер за междинна подметка, за да ги върне към живота, въпреки че това е по избор, както и не винаги е необходимо.

Изображение чрез Джейсън Марк
Какво да избягвате

Както обсъждахме по -рано, велурът е прословуто деликатен материал катоКакто и за постоянно да се обезцветявате, ако използвате неточните продукти или грешната техника, докато я почиствате. Едно от първите неща, които трябва да предотвратите, когато почиствате велур, се намокри. Велур може да бъде изключително бързо обезцветен от вода, както и може да бъде практически невъзможно да се елиминира (затова ние също не предлагаме да използваме велурени маратонки под дъжда, освен ако не са защитени). Въпреки че не се използва течност за почистване на горните маратонки от велур, трябва да бъдете изключително внимателни, за да не позволите на какъвто и да е вид почистване на сервизната сервиз върху горните части при почистване на междинната подметка.

Също така е невероятно важно да не почиствате горните гости, както и да ги почиствате, тъй като това може да елиминира някои от влакната на тъканта, оставяйки повърхността непоследователно. Множество маратонки се ужасяват да почистят велур от рисковете, но реалността е стига да се спазват няколко лесни насоки, наистина не бива да се сблъсквате с всякакъв вид проблеми.

Изображение чрез Crep Protect
Последваща грижа

След като маратонките ви от велур са ефективно почистени, в идеалния случай те изглеждат пресни, когато отново. Първо, бихме предложили да изсушите средните плочи или с плат или стара кърпа, само за да гарантираме, че на маратонките не остава вода. След това е изключително важно да се гарантира, че те са обезпечени от метеорологичното състояние, когато отново, тъй като всички сме били уловени от дъжда в велурени маратонки много повече от няколко пъти. Гарантирайте, че цялата горна част са леко покрити със спрей за хидроизолация, както и след това оставят фитнес инструкторите да изсъхнат на топло, вентилирано място. Ако е възможно, повторете този процес, когато или два пъти повече, за да гарантирате, че те са напълно вода.

Вашите велурени маратонки сега трябва да са чудесни, за да изберат поне няколко месеца, както и ако ги носите пестеливо, че е вероятно да отидете още по -дълго, без те да се нуждаят от още един чист! Най-добър връх от нас в единствения екип на доставчика е да почистиш ритниците си, ако забележите единствен знак, тъй като това предотвратява натрупването на редица петна, което може да доведе до невероятно мръсно изглеждащи обучители.

Изображение през Reshoevn8r

Окончателни мисли

Надяваме се, че сте се зарадвали старателно от нашето обширно ръководство за почистване на велур, както и ще поставите вашите новооткрити умения, тъй като всички ние разбираме, че няма нищо много по -добро от свеж изглеждащ чифт ритници! Дръжте го заключен най -добре тук, при единствения доставчик за всички най -нови новини за маратонки, дати на издаване, както и насоки, както и не забравяйте да проверите останалата част от нашия сайт за ежедневната ви фиксация на обувките!

Ако тази статия ви е харесала, погледнете някои подобни парчета по -долу, които може да ви харесат:

Как да почистите белите фитнес инструктори, както и да ги поддържате да изглеждат свежи
Най -добрите продукти за почистване на маратонки
Върховната оценка на Джейсън Марк – работи ли?
Най -добрите бели фитнес инструктори за мъже
10 -те много удобни фитнес инструктори от 2022 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *