Погледнете пеша към изображението от първа класа

на Jordan 1 с помощта на 43einhalb
От Nike Dunks, вдъхновени от сироп-изтръпнати вафли до миналогодишната колекция за тематични обувки, често това е някои от най-неясните неща, които вдъхновяват най-продаваните обувки на Nike. Предстоящият полет от първи клас Йордания е най -добрият пример!

Изображение с помощта на 43einhalb
В един от много по -въображаемите стилове за 2019 г. този AJ1 е почит към отдела за корабоплаване на Nike. Може да звучи като трик, но вниманието към детайлите върху тях не е нищо друго освен поразително!

Точно като перфорирания стикер на етикет за доставка, първокласната кожа на тази двойка е покрита с лазерно изрязани дупки и разполага с износени сгъваеми.

Погледът става дори много по-радикален с използването на оживено жълто, същия цвят Hi-vis, използван в дистрибуторския център на Nike. И накрая, само за да се уверите, че пакетът не се губи, баркодовете се подпечатват на петата и на страничната стена.

Планира се „Nike AJ1“ отдел за доставка “да стартира в четвъртък, 26 септември. С много свръх за този ексклузивен се очаква размерите да се продават сутринта на пускането!

Изображение с помощта на 43einhalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *