Ето, когато всички маратонки Dragon Sphere Z X Adidas Originals пускат

, свръх за Dragon Sphere Z X Adidas Originals Partnership е наистина безпрецедентен. Когато само слух, който изплува на целия метод през декември, японското аниме вдъхнови колекцията е на последно място тук, както и с ZX 500 RM ‘Goku’, както и Yung-1 ‘Friza’, който излиза през уикенда, ние, ние Сега разберете кога останалите маратонки DBZ ще отпаднат.

Повторно въвеждане на трио битки от известната поредица, колекцията ще се състои от седем силуета, като всяка маратонка представлява всеки от героите, както и злодеи, които се бият в битките. Следващите две, които ще намалят, ще бъдат част от „клетъчната сага“, както и ще се състои от Deerupt „Gohan“, както и от Prophere ‘Cell’, както и ще се появи на 27 октомври.

След това маратонките трябва да очакват освобождаването на Ultra Tech ‘Vegeta’, както и на Kamanda ‘Majin Buu’, който ще се появи към края на ноември, като поддръжката на EQT Adv Mid ‘Shenron’ се отприщва към новата година. Според слуховете, много ограничена поддръжка на EQT ADV Mid ‘Super Shenron’ също ще отпадне, но все още не е обявена дата.

Нека разберем кой Dragon Sphere Z X Adidas Originals Design Ще се справите в секцията за коментари по -долу! В Associated News, ето първия ви поглед към Dragon Sphere Z X Adidas Originals EQT Support Adv Mid ‘Super Shenron’!

Ако вярвате в компенсирането на някаква чисто нова Adidas Heat, не забравяйте да проверите тока в края. Облекло!

Изображения с помощта на стръв

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *