Колекцията Supreme X Yohji Yamamoto Fall Winter 2020 се разкрива

всеки път, идва сътрудничество, което променя всичко, а Supreme X Yohji Yamamoto Fall Winter 2020 колекцията е безспорно една от тях. За четвъртата си седмица отпечатъкът на уличните дрехи в Ню Йорк си партнира с визионерския японски моден дизайнер за капсула като никой друг, в комплект с оригинални произведения на изкуството от Sancheeto, Peter Saville и Yuuka Asakura.

1
2
3
4
5
6

Покажи повече

Съставяйки се от огромна гама от облекло, специалната гама разполага с кожено работно яке, яке надолу, парка, вълнен костюм, пуловер, риза, суитчър с качулка, екипаж, пет тениски и шапка. Всяко парче е влято със смелата и динамична естетика на Supreme и се комбинира с простия и елегантен вид на подписа на Yamamoto. Боядисани в селекция от готови за падане тонове, каки и оранжеви палитри също могат да бъдат намерени за поп контраст, който със сигурност ще върти главите.

Както бе споменато по -горе, персонализирани произведения на изкуството от трима легендарни художници се отличават на видно място в колекцията. От графиката с боядисване на спрей на Sancheeto до безпогрешните изображения на Saville, тя наистина размива линията между високата мода и изкуството.

1
2
3
4
5
6

Покажи повече

Сътрудник, който се носи слух от доста време, честно казано не вярвахме, че Supreme X Yohji Yamamoto Fall Winter 2020 колекцията ще спадне, но колко грешни бяхме. Зададен да стартира в световен мащаб на 17 септември чрез уеб магазина на марката NYC, след това ще се откаже от Япония два дни по -късно на 19 септември. Кажете ни какво мислите за тази огромна колекция и докато сте тук, може и да погледнете първия си поглед върху Supreme X Nike Air Max Plus!

1
2
3
4
5
6

Покажи повече

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *