Официалните снимки на Jjjjound X Reebok Club C 2020 се разкриват!

The Jjjjound X Reebok Club C 2020 е най-новата съвместна маратонка, която трябва да въведе между студиото в Монреал, както и легендарния лейбъл за спортно облекло Reebok. Дуетът се обедини преди фантастичните успехи, както и очакваме това най -ново партньорство да не е по -различно!

Свежа от гърба на сътрудничество с нов баланс с висока топка, Jjjjound бързо спечели много уважавано име за себе си в индустрията за маратонки. Избирайки стилове на Pared-back, както и фини цветове, Club C 2020 е идеалният пример за стилизиращите стилове на етикета.

Изображение чрез Reebok

Изображение чрез Reebok
Горниците на двойката са изработени от еластични кожи, както и са главно настилани в чисто бял нюанс, с изцяло бели детайли, както и бежовата френска тъкан за тери, простираща се върху екстериора за докосване от висок клас. Логото на шрифтовете за подпис на етикета е поставено от страничната страна, където обикновено е Reebok, докато езикът напълно отсъства брандирането за минималистично усещане.

Чистият външен вид продължава под краката с бяла гумена междинна подметка, много възглавница, както и съвпадаща бежова подметка на дъвка. Ако търсите ултра-алтернатива, както и в тенденция добавяне към въртенето на обувките си, тогава не търсете повече, тъй като това са това, от което се нуждаете!

Изображение чрез Reebok

Изображение чрез Reebok
Jjjjound X Reebok Club C 2020 все още няма официална дата на излизане, въпреки че очакваме да го видим през следващите месеци. Дръжте го заключен най -добре тук, при единствения доставчик за всички най -нови, както и докато сте точно тук, проверете нашия специален код за отстъпка на Stockx!

Изображение чрез Reebok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *