Първо погледнете концепциите x Nike SB Dunk High “Duck”

, след като се обединихте с Adidas и New Balance по -рано това лято, Boston Boutique Concepts вече се събра отново с Swoosh, този път за горещо очакваните концепции x Nike SB Dunk High “Duck”. Сътрудничество, което се носи слух от доста време, това е първият ни път, като разгледаме въпросната обувка и това е всичко, за което мечтаехме и много повече.

За разлика от всичко, което сме виждали преди, „патицата“ със сигурност черпи вдъхновение от породата Mallard, която се намира в целия свят. С участието на луда конструкция, бежов материал, наподобяващ перо, украсява страничните и медиални странични панели на потапянето, докато кафявият велур пристига по глезена, системата за връзване и TOEBOX. Преливащият се език мига в светлината в комплект с жълт език на езика, представляващ клюна на патицата.

Изображение през Repgod888

Изображение през Repgod888

Изображение през Repgod888
Отдолу ще намерите гумена подплата на венците, която да представя крака, а закръгляването на всичко това е несъвместим nike swoos Естетика на отстранена, която със сигурност ще върти глави.

Очаква се да се приземи някъде в рамките на есенните месеци, CNCPTS X Nike SB Dunk High “Duck” е определено, трябва да COP, така че не забравяйте да го заключите на единствения доставчик за много повече актуализации, докато се развива! Кажете ни какво мислите за това лудо сътрудничество и в свързаните новини, Atlas X Nike SB Dunk High “Lost at Sea” идва много скоро!

Изображение през Repgod888

Изображение през Repgod888

Изображение през Repgod888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *