По -добър поглед към Nike SB Dunk High “Doraemon”

Nike SB Dunk High “Doraemon” отпада точно зад ъгъла, както и ние правим най -добрия си вид досега. Със сигурност да накарам всякакъв вид маратонки да се чувства носталгичен, той е повлиян от Doraemon – една от най -емблематичните манга серии, правени някога. Независимо дали сте се наслаждавали или не да четете или гледате този франчайз през деня, няма абсолютно никакъв съмнение, че тази обувка ще бъде изявена сред феновете на SB.

Пристигайки в червено, бяло, както и в синя цветова комбинация, точно като пътуващата с времето котка на комикса, „Doraemon“ разполага с Ultra Premium сграда, която съчетава кожа, както и велур заедно. Силен червен nike swoosh изстрелва през страничните, както и медиалните странични панели, за да представят яката на заглавието на героя, както и това се допълва с жълт език на езика, който е кимване на камбаната му.

Изображение чрез Nike

Изображение чрез Nike
Въпреки че няма да го видите в тези официални изображения, този потапяне също се отличава с велкро джоб, който е скрит зад езика. Повлиян от чантата на корема на Дораймон, в която има способността да задоволява всички желания, това е обувка, която много има всичко.

Датата на издаване все още не е проверена за Nike SB Dunk High “Doraemon”, но можем да го очакваме доста скоро. Нека разберем дали ще ги добавите към вашата лична колекция, както и в Associated News, Nike Dunk High “Varsity Caize” от 1985 г. се завръща!

Изображение чрез Nike

Изображение чрез Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *