Вземете своите младежи проста победа на Yeezy подобряване на 350 V2 глина

Следващото поколение маратонки не е необходимо да чакат, докато всичко е отглеждано толкова, колкото носете малко топлина. Този уикенд вижда въвеждането на Yeezy подобряване на 350 V2 глина както в двете младежи, така и в размерите на бебетата.

Попитайте много родители тяхната гледна точка за скъпи или ограничени младежи обувки, както и няма да получите въпрос да получите неодобряващ поглед. Въпреки това не сте много родители, нали?! Вместо това вие сте маратонка, обичаща зависима, винаги желаете да споделите страстта си. Като такова е, че е време, когато вашите битови са включени в свръх. Започнете ги млади, повдигнете ги правилно!

За щастие, това няма да бъде по -скоро толкова ограничено, колкото предишните младежи Yeezys. Всъщност се очаква значителен размер на размерите да излезе онлайн с помощта на крак Locker UK. Страниците вече са онлайн тук; Yeezy 350 V2 глинени младежи, както и Yeezy 350 V2 Clay бебета.

Това е още едно представяне на 7 часа сутринта, което показва, че ще трябва да се откажете от леглото. Предполагаме обаче, че така или иначе не получавате много събота с младежи наоколо?

Не само, че шкафът за крака въвежда двойки, но и Adidas UK също се освобождава в точното същото време. За връзки към всички действия, които са на живо, не забравяйте да се съобразите с @TheSoleRestocks, както и да включите тези известия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *