Всичко, което разбираме за тревогата на партньорството на God X Adidas досега

в края на 2020 г., Джери Лоренцо разтърси пазара до основата си, като разкри, че официално напуска Nike, както и се присъединява към Team Adidas. Партньорство, което абсолютно никой не видя да идва, маратонки, както и любители на уличните дрехи от целия свят с нетърпение изчака да види какво е в магазина за 2021 г.

Колкото и да е странно, американският моден дизайнер дори никога не е говорил за партньорството миналата година, всъщност това няма да е до 22 декември – точно една година след изявлението – че ще бъде видян да разтърси първото притеснение на Бог X adidas парче по време на игра на Lakers vs Suns. Бързо напред един месец, както изглежда, че Лоренцо е готов да разкрие всичко – както и ето каквото и да разбираме досега!

Дизайн

В този момент във времето сме виждали само три парчета от горещо очакваното сътрудничество, включително голяма качулка, пуловер на Crewneck, както и макет. Потопени в сезонен мек жълт тон, ко-маркови, очертаващ, украсява предната гърда в силен син оттенък, докато допълнителните теми за трифоли правят метода си към ръкавите, за да циментират колаб. Тези парчета бяха официално визуализирани на най -новата изложба Innersect в Шанхай, която празнува модернизма на притеснение на Бог заедно с богатото наследство зад трите ивици.

Докато други продукти тепърва ще бъдат разкрити, можем да очакваме цяла серия от висок клас спортни дрехи, които поддържат според настоящата естетика на Essentials. Всъщност, когато партньорството беше много обявено за първи път, ни казаха, че това ще е есен под чисто новата линия за атлетика на бога. Това означава, че можем да очакваме голямо разнообразие от спортни стоки, включително празни тениски, да се съберат заедно шорти, както и колекция от избор на обувки, от които сме най-развълнувани. Слухът твърди, че също ще има чифт слайдове, които да съперничат на слайда на Yeezy, въпреки че това остава да се види.

Изображение чрез притеснение за Бог
Цена

Когато се отнася до притеснението на Бог, можете да очаквате етикетът на разходите да е на по -високия край на нещата. За да поставим това в перспектива, виждаме колекцията Fog X Adi, която седи между основите, както и основната линия на мъглата, така че традиционната качулка може да започне от £ 120, суитчърите може да са около 100 паунда, докато анцузите може да са 110 паунда £ поп. Струва си да се отбележи, че това са просто груби прогнози, така че тези числа ще много вероятни модификации, когато разнообразието наистина излезе по -късно тази година.

Що се отнася до маратонките, едно нещо, което открихме от партньорството на Джери с Nike, е, че той най -вероятно ще пусне няколко силуета, които ще изразходват от £ 100 до £ 180, както неговият Air Skylon II. След това той ще намали дизайна на подписа си, който най -вероятно ще ви върне над 300 паунда – техника, подобна на тази, която направи с Air Trearro of God. Това ще бъде двойката, която всички ще искат в своята колекция, така че бъдете готови за разходи за препродажба, за да скочат веднага след като официално стартира.

Дата на излизане

Сега за тази най-важна информация за изданието. За да бъда честен, нямаме концепция, когато ще се появи притежанието на бог x adidas, но за разлика от 2021 г., когато всичко, което чухме, беше радио мълчание, Джери Лоренцо наистина е проверил, че търсената капсула със сигурност ще кацне по -късно през 2022 г. Съдейки от The Бледо жълти парчета, които бяха разкрити на изложението Innersect този месец, предполагаме, че първото намаление ще бъде подредено за около юни или юли.

Това партньорство беше посочено като “дългосрочно партньорство”, когато беше разкрито за първи път през 2020 г., така че очаквайте да видите по-скоро няколко издания в рамките на следващите месеци. Уверете се, че сте го заключени за много повече подробности, докато те се развиват, както и ако не сте сигурни какъв размер да получите, уверете се, че проверявате върховното притеснение на единствен доставчик от Ръководството за размер на Бог! Докато сте тук, специалната колекция г -н Doorperson X се притеснява най -добре сега!

Изображение чрез притеснение за Бог

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *