Джери Лоренцо разкрива две чисто нови загриженост на силуетите на God X Nike

с освобождаването на Nike Air Creage of God 1 и Nike Air Creante of God Sa точно зад ъгъла, два чисто нови силуета вече изплуваха онлайн и Ние сме отвъд свръх!

Добавяйки към шума от мъглата, Nike Air Creante of God 180 разполага със средна конструкция от кожа с две дълготрайни каишки за платно, обвиващи се около нея за най-голямо приспособяване на заключване. Загрижеността на Nike Air на бог мокасин, от друга страна, за първи път изтече миналия месец и използва ниско изрязана, безкрайна горна част с голяма еластична каишка на средния крак и превключваща система за издърпване на петата.

И двата модела ще се предлагат в две отделни цветове и се завършват с двустепенно въздушно устройство за увеличение, за да се повиши дизайна, докато черните суифове, стелките с марка мъгла и разрушават нотациите на единствения кръг от външния вид.

Планирани да отпаднат през следващите месеци през Nike и да изберете запаси, уведомете ни дали ще преодолеете загрижеността на Nike Air на Бога 180 или Nike Air Creance of God Moccasin, и не забравяйте да изтеглите официалното приложение за единствен доставчик за приложението за доставчик за единствен доставчик за Безплатен идеал сега! В сродните новини, повторните продавачи са отчаяни да гарантират колекцията Nike X Creection of God!

Ако мислите да компенсирате някаква чисто нова Nike Heat, не забравяйте да проверите тока тук!

Изображения чрез DirtyMoney823

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *