Първият поглед към Reebok X adidas Instapump Fury Boost

2019 е свързан с хибридите. От Nike Air Vapormax Plus до пакета Adidas ‘Never Made’, маратонки Mish Mashed никога не са били по -популярни. Като се има предвид, никога не сме виждали един по -скоро като Reebok X Adidas Instapump Fury Boost. Дължеше само миналата седмица, тази обувка бързо в крайна сметка беше една от най -очакваните маратонки за цялата година, както и сега, ние получаваме първия си поглед още!

Първият цвят, наречен „Прототип“, е повлиян от пробата на „Пуловер“ на Стивън Смит. Контрастното синьо, както и оранжевите панели удовлетворяват горната част, докато базата на бялото заедно осигурява перфектния баланс. Ограничен до само петдесет чифта, този специфичен цвят ще се представи единствено в Atmoscon на 5 октомври.

След това имаме пакета „OG удовлетворява OG“, който комбинира оригиналните цветове на Instapump, както и Ultra Boost в едно. С участието на две маратонки, комбинация от „Citron Yellow“ на първия, както и „Core Black“ на втория се събира, за да напише блокирана цветна колекция, която със сигурност ще върти глави. Това ще бъде предложено в Азия на 25 октомври, преди да се удари в Избор на борсисти един месец по -късно на 22 ноември.

Изображение чрез Reebok

Изображение чрез Reebok
И накрая, „черният & amp; White ‘Pack ще функционира две монохроматични маратонки, боядисани в съответните цветове. Ръцете най -омаловаженото освобождаване, те ще ударят рафтове на 6 декември, както и ще можете да ги полицай в световен мащаб.

Всички цветни пътища функционират съвместно изграждане с каишка с ко-марка, която работи в унисон със системата на помпата за свързване на помпата за най-доброто заключване. Допълнителното брандиране е бродирано през петата, както и долу долу е налице допълнителна подметка за тласък за комфорт, която наистина се променя. Това е облицовано с каучук за добавено сцепление, което ги прави подходящи за мокрите, както и ветровитите месеци напред.

Кой reebok x adidas instapump fury boost colorway ще се справите? Може ли това да е най -популярният екип за 2019 г.? Нека разберем какво ви е на ум, както и да се уверите, че го държите заключен на единствения доставчик за най -новите, както и най -големите новини за маратонки!

Изображение чрез Reebok

Изображение чрез Reebok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *