Официални изображения на изтичането на Yeezy 700 ‘Teal Blue’

чрез KickWhoshow
Even though we don’t know much about it, the Yeezy 700 ‘Teal Blue’ is one of the most hyped Kanye West sneakers of 2019. A mix between the ‘Inertia’ and the ‘Wave Runner’, adidas accidentally leaked official images of Горещо очакваната маратонка вчера и има няколко основни промени в дизайна, за които определено си струва да се говори.

Докато общата цветова палитра е запазена, няколко нюанса са превключени за по -балансиран дизайн. С участието на конструкцията на Ultra Premium, кожа и мрежест конструкция, която всички сме се радвали, по -Deeper Blues в Toe Box са потопени в тъмно сиво, докато сивата част около четвърт панела е боядисана с по -светъл тон . За да добавим към това, белите мрежи, която превзема цялата обувка, е значително потъмнена, което я прави по-подходяща за есенните месеци.

Изображение чрез adidas
Друга промяна в дизайна, която определено си струва да се спомене, е подметката. Преди да бъде боядисана в класическия оттенък на гумата, но сега, той придобива крем тон, който има поразителна прилика с предишните издания на Yeezy 700. Поразителните оранжеви дантели също са заменени с тъмнокафява двойка и макар че това може да е спорно за някои, трябва да признаем, че обичаме новия външен вид.

Зададен да падне някъде през октомври, Yeezy 700 ‘Teal Blue’ ще отбележи единадесети 700 да спадне само през 2019 г. Очаква се да бъде доста ограничен, не забравяйте да го държите заключен на единствения доставчик за повече информация за освобождаването, докато се развива! Какво мислите за повторното проектиране? Кажете ни какво ви е на ум!

Изображение чрез KickWhoshow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *