Ето, когато можете полицейският служител Air Jordan 3 OG “Fire Red”

, това е моментът, в който всички чакахме. Когато Air Jordan 3 OG “Fire Red” направи своя голям дебют през 1988 г., той бързо се оказа непосредствена класика. Докато желаният цвят на Colourway несъмнено получи преиздаване през 2007 и 2013 г., нашите източници ни казват, че Restock на 2022 г. ще функционира точния точно същия стил като оригиналната двойка от преди 34 години – и ето кога ще можете да се справите!

Изработен от първокласна кожа през целия, този Air Jordan 3 е специален по това, че разполага с три драстично различни завършвания в горната част. Започвайки от глезена „Огнено червено“, ще откриете поразителни перфорации, осеяни навсякъде. Останалата част от AJ3 е покрита с камъни текстури, докато калниците поддържат гладък и гладък вид, който се увива около цялата обувка. Разбира се, не можете да говорите за този граал, без да обсъждате отпечатъка на Черния слон, очертаващ около пръста и петата.

Изображение с помощта на Nike
Int’l доставка

Виж повече

Както посочихме преди, дръжката на 2022 г. „Fire Red“ може да се похвали с точния точно същия стил като OG. Това показва, че легендарната значка на петата „Nike Air“ официално се завръща! За да закръгляме всичко, отдолу седи отдолу, хрупкава бяла въздушна подметка, финализирайки една от най -известните оцветители на марка Йордан в историята.

Ако сте пропуснали Retros през 2007 и 2013 г. и искате чифт, който изглежда точно като този от ’88, тогава изисквате да слушате. Nike Air Jordan 3 OG “Fire Red” 2022 ще бъде преиздаден на 6 август и ще бъде предложен на SNKR и ще избере търговци на дребно. Уверете се, че го държите заключен на единствения доставчик за най -добрата ви възможност за ченге и докато сте тук, тези 5 традиционни йордани също се завръщат през 2022 г.!

Изображение с помощта на Nike
Int’l доставка

Виж повече

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *