Изцяло новият Yeezy Boost 380 ‘Alien’ отпада следващия месец!

Е, това беше неочаквано. Когато за първи път хвърлихме поглед на „извънземния“ през лятото, всички току -що автоматично приехме, че това е продължението на силно желания Yeezy Boost 350 V2. Оказва се, че всички сме сгрешили, тъй като сега е разкрито, че всъщност това е Yeezy Boost 380!

Изцяло нов модел Adidas от Kanye West, това бележи последния си силует след Yeezy 500. Инфузиран с Yeezy Boost 350 DNA, „Alien“ извежда дизайна, подобен на чорап на съвсем ново ниво. Поставяйки се с пълна конструкция на Primeknit, горната част е боядисана в лек крем и сива палитра и се отличава с уникален мотив, подобен на бъг, който прилича на „костенурката гълъб“ от 2015 г.

Подобно на най-новите версии, страничната страна е съставена от прозрачна мрежа, така че да можете да огъвате играта си с чорапи с лекота. Той също така действа като система за връзване, което води до ултра лъскава и рационализирана естетика.

Изображение чрез Yeezy Mafia
Придвижвайки се надолу, основната разлика между тази и пробата, която видяхме през август, е добавянето на фин, но поразителен модел на междинната подметка. Това заобикаля цялата единица за поглед, който е извън този свят. Поместена вътре е тромава плоча от тласък, осигуряваща на носителите комфорт и възглавница, която е наистина водеща в индустрията.

Сега, за най-важната дата на излизане. Първоначално се носят слухове, че излизат в края на годината, Yeezy Boost 380 ‘Alien’ вече официално отпада следващия месец на 16 ноември, точно преди горещо очакваното “Black” Restock! Тя ще бъде на цена от около 200 паунда и ще бъде налична в изключително ограничени количества. Какво мислите за този чисто нов силует? Ще се справите ли? Уведомете ни какво ви е на ум и не забравяйте да го заключите на единствения доставчик за повече новини, докато се развива!

Yeezy Boost 380
Alien
16 ноември
Пълни подробности за pic.twitter.com/dot1coblgb

– Yeezy Mafia (@Theeeezymafia) 8 октомври 2019 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *