Приближете се с Sacai x nike vaporwaffle „злодей червен“

Няма съмнение в съзнанието на никоя маратонка, че Sacai x nike vaporwaffle „Villain Red“ е един от най -лудите крепости в историята на човечеството. Рамството на визионерския дизайнер Chitose Abe, ние хвърлихме първия си поглед върху този висок хибрид на топлина през януари по време на Седмицата на модата в Париж, а сега, ние получаваме най -добрия си вид още!

С участието на ултра дишаща конструкция на Flyknit, „Злодеят червено“ е боядисан във винен червен оттенък с кремообразни „струни“ тонове, пристигащи на страничните и медиални странични панели. Масленият гладък велур се спуска върху кутията на пръстите на краката, петата, а също и системата за облицовки на „Neptune Green“, което води до безумно премиум конструкция, която със сигурност ще издържи теста на времето.

Изображение чрез Repgod888

Изображение чрез Repgod888

Изображение чрез Repgod888
Разбира се, това няма да е силует от японската модна икона без здравословна доза деконструкция. Точно като последните й две сътрудничество на Nike, не само ще намерите два пъти по -нататъшното и езиците тук, също ще намерите и двойна подредена вафлена междинна подметка, която буквално предлага два пъти по -голяма от комфорта с всяка стъпка.

След поредица от дълги закъснения е трудно да се каже кога точно ще стартира Sacai X Nike Vaporwaffle “Villain Red”, въпреки че трябва да ги получим преди края на годината! Уведомете ни дали ще ги добавите към вашата колекция и в свързаните новини, съставът на Sacai X Nike Vaporwaffle Spring 2021 е разкрит!

Изображение чрез Repgod888

Изображение чрез Repgod888

Изображение чрез Repgod888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *