Налично сега: Nikelab M2K Tekno най -накрая стартира в Nike UK

, въпреки че е изтекъл преди близо шест месеца, вече досега най -накрая можете да копирате от колекцията Nikelab M2K Tekno.

Подобно на всичко от ултра-премиум издънката на Nike, това е гама, която може да се похвали с най-добрите материали, заедно с ексклузивен цвят. Макар че се смяташе, че пристигат много по -рано от сега, изглежда, че Nike отблъсна излизането обратно, за да съвпадне с предложенията им в началото на 2019 г. За тези от вас, които чакат тези, това търпение най -накрая се възнаграждава!

И трите оцветявания кацнаха с помощта на Nike UK от потиснатата „атмосфера сива“ до готовото за зимата „бельо“ и поразително „sequoia“. За разлика от общото издание M2K Tekno, тази гама от NikeLab се отличава с ултра мека велур с кадифена вътрешна подплата. Разбира се, именно онази огромна междинна подметка открадва шоуто. Тази функция в тенденция прави Tekno един от най-добрите трениращи ден на деня!

Вземете ръцете си на Nikelab M2K Tekno, който в момента се предлага за £ 114 в Nike UK! В противен случай разгледайте много повече от настоящите издания на Nike тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *