Първият ви поглед към Nike Dunk Low “Koala”

От късно множество цветни колори Nike Dunk бяха разкрити на масите, тъй като силуетът продължава да царува Върховен в света на обувките. Последният цвят, който ще бъде дразнен, е Nike Dunk Low „Koala“, която следва чиста цветова схема, която имитира появата на едноименното австралийско животно. Ако сте търсили идеалното потапяне, за да работите в тоалетите си, това може да е този, който сте чакали!

Изработена от това, което изглежда, че е Нубук и велур, двойката показва традиционната ламперия, със сиво и бяло съставяне на горните гори, акцентирани от хитове на черно. Неутрални оцветени предложения като това винаги са популярни сред маратонки и модни фенове, чисто поради това колко универсални могат да бъдат те.

Изображение чрез SneakerJamz_Newnike Dunk Low “Koala”

Int’l доставка

Виж повече

Изображение чрез SneakerJamz_Newnike Dunk Low “Koala”

Int’l доставка

Виж повече

Логотата на подписа на Nike Swoosh се появяват в черно както от страничната, така и от медиалната страна, докато други маркови щрихи са представени в раздели и токчета на езика. Други подробности включват перфорирани кутии за пръсти и плюшена вътрешна облицовка за допълнителен комфорт. Всичко това седи на върха на бяла междинна подметка и черната подметка, с подреждаща се възглавница с пълна дължина, за да се гарантира, че те са повече от способни на ежедневно износване.

Въпреки че очакваме тази двойка, за съжаление все още нямаме дата на издаване, така че го дръжте заключен точно тук, в единствения доставчик за всички най -нови актуализации и те се появяват. Междувременно вижте останалата част от нашия сайт за всички най-нови новини за обувки и актуализации като чисто новия дебют на Nike Waffle!

Изображение чрез SneakerJamz_Newnike Dunk Low “Koala”

Int’l доставка

Виж повече

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *