Първо погледнете изображението Air Jordan 4 ‘Pony Hair’

чрез Hanzuying
От дебюта си преди тридесет години още през 1989 г. Air Jordan 4 е видял един тон оцветители, но предстоящата „Pony Hair“ трябва да бъде най -прикритата досега. Покрит от петата до петите в убит оттенък, той има поразителна прилика с легендарната „Черна котка“, но с много по -бляскава конструкция.

Потопена в цялото черно, горната част замества класическата пълнозърнеста кожа с първокласна черна козина, която се държи заедно с тонални шевове. Лъскавите акценти пристигат на Eyestays, докато леко изпъстреният вид си проправя път към значката на петата, етикета на езика и стелката. Придвижвайки се надолу, ще намерите напълно затъмнена въздушна подметка, сдвоена с допълнителна гумена подметка за още много по -занижена вибрация.

Изображение чрез Ханзуинг
Ако искате Air Jordan 4 ‘Pony Hair’ в колекцията си, тогава трябва да слушате! За съжаление това е женска ексклузивна цветна колона, но това няма да спре никого да се вмъкне в двойка! Задайте да стартирате преди края на годината от Nike и Select Stockists, не забравяйте да го направите заключен на единствения доставчик за много повече новини, докато се развива!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *