Извеменът е Air Jordan 6 “UNC”, който ще излезе през следващата година

, ако сте фен на Air Jordan, точно както повечето от нас са тук, в единствения доставчик, почти сме сигурни, че ще бъдете толкова раздути Тъй като трябва да чуем, че слуховете „UNC“ Colourway of the Air Jordan 6 е създадена да се превърне в реалност! Проектиран от никой друг, освен Tinker Hatfield, AJ6 е легендарен силует, който се вижда от много издания от късно и не бихме могли да бъдем по -щастливи в това!

Разрушена в оцветяване „UNC“ (University of North Carolina), двойката споделя същия модел на блокиране на цветовете като наскоро възпитания AJ6 „Carmine“, който също стартира до голям успех. Въпреки че това все още не е официално съобщение, можем да очакваме да видим падането на двойката като част от празненствата на March Madness.

Изображение чрез ZsNeakerHeadzair Jordan 6 “UNC”

Int’l доставка

Виж повече

Изработен от смесица от тъкани, включително първокласна кожа и буен сатен, горният дизайн на горните части показва, че ще ви откроява на улицата. Брандирането се предлага под формата на Jumpman на езика и бродиран раздел на петата, докато класическите детайли AJ6 като високия език, издърпването и издърпването на петата също присъстват, за да запазят нещата.

Всичко това седи на върха на бяла, флот и ледено-синя междинна подметка, която също обхваща видима въздушна единица на Nike под петата, за да осигури оптимална възглавница на и извън баскетболната корта. Ако търсите да повдигнете ротацията си с Air Jordan 6 „UNC“, тогава го дръжте заключен точно тук, при единствения доставчик за всички най -нови новини и актуализации относно тази гореща двойка! Докато сте тук, не забравяйте да проверите Air Jordan 1 нисък „Crimson Tint“!

Изображение чрез ZsNeakerHeadzair Jordan 6 “UNC”

Int’l доставка

Виж повече

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *